Aangekomen!
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin
14 Juli 2008 | Thailand, Bangkok
bedankt voor de leuke reacties!
ik wilde even laten weten dat de 1e dag Bangkok er bijna opzit en het een mooie ervaring is! Mijn reisgenoot in het vliegtuig (Friedl) heeft samen met mij een kamer in een guesthouse. Dus de eerste contacten zijn al gelegd. De contacten die de Thaise mensen met me/ ons willen leggen om een taxirit af te dwingen of iets te verkopen komen me NU AL de kont uit.... en tot nu toe is het wel leuk hier in bangkok om eens mee te maken, maar toch niet om nog 2 dagen extra te blijven.
Dus morgenavond zal ik waarschijnlijk na een lange sightseeing dag in mijn eentje (Friedl moet voor een waterpomp-project van school naar Cambodia 's ochtends) de bus naar Vientiane nemen. Hier zal ik dan eindelijk Roel zien woensdagochtend!!! Netjes!
"Wir sollen sehen" de oneliner tot nu toe van deze vakantie met Friedl :-)
groetjes en tot de volgende keer, met wellicht ook foto's en het 1e filmpje (vandaag geschoten: een of andere apathische verkiezingscampagne op een groot plein hier, of was het toch een mislukte cabaratier?)
Edwin
14 Juli 2008 - 16:24
Alex:
edjuuuuuh
had net roel aan de lijn... die was weer goed zat op een feestje, zoals verwacht dus ;)
sms nog ontvangen?? HOe ging je vlucht? Heel veel plezier in ieder geval und wir sprechen uns!!! ;)
liefs! -
14 Juli 2008 - 16:31
Tirsa:
Goed om te horen dat je goed bent aangekomen :D
En wie is Friedl? Is dat zn voor of achternaam eigenlijk hahaha
nja ik ben benieuwd naar je foto's/filmpjes en dan tot de volgende internetbijeenkomst :P
wir sollen je wel weer sehen he edje! doe roel de groeten haha :P
byeeeee
14 Juli 2008 - 17:03
Max:
Edwin, Ben blij te horen dat je goed bent aangekomen en zorg goed voor jezelf en dat je op 22 aug weer goed en gezond in Nederland aan komt. -
14 Juli 2008 - 17:08
Frank:
Enne Jong,
Ruig dat je nu aan de andere kant van de wereld zit. Drink maar een lekker pilsje voor mij. Veel plezier, en tot over een paar weken.
Grtz, Frank -
14 Juli 2008 - 17:25
Breuk:
Enne joooooooong!
Gelukkig ben je heel (erg) aangekomen! Geniet drvan en groeten aan T.O. en die gratis concurrent van de Lidl..
Mzzl,
Brk -
14 Juli 2008 - 19:01
Chantal:
Ha Edwin!!!!!
Fijn te horen dat je het je in je eentje gelukt is zo'n verre reis te maken!
Ik hoorde net pas van mam dat het gelukt was, je eigen site te maken, geweldig! We zijn benieuwd wat je allemaal meemaakt daar. We hopen snel weer wat van je te horen en veel succes met de verdere reis. Kijk uit en zorg goed voor jezelf zodat we na je vakantie de verjaardagen van Inge,jou en Janine nog eens kunnen vieren!!!!!! -
14 Juli 2008 - 20:28
Bonnie:
En hoeveel kilo ben je precies aangekomen? -
15 Juli 2008 - 08:37
Jarno:
Hey Edwin,
Heel erg veel plezier gewenst en hopelijk zien we snel meer avonturen van je op deze site. Zuip niet te veel en probeer ook nog maar wat te DOEN daar ;):P
Groeten,
Jarno -
15 Juli 2008 - 10:49
Roel:
- 2
Het Beer Lao staat klaar !!
tot morgen -
17 Juli 2008 - 08:15
Ghis:
Ey apaat,
Wazige naam...Friedl. Goed dat je bent aangekomen. Joyce en ik zitten nu hier op Rhodos. Hebben aardbeving van 6.3 op Schaal van Richtl meegemaakt.Geen schade hier gelukkig.Wel ff schrikken of r geen tsunami zou komen.
Maarruh je hebt Roel dus al getroffen?? Benieuwd wat jullie allemaal gaan ondernemen.Viel Spass en tot over een maandje.
Gr
Fradl -
17 Juli 2008 - 09:20
Franky The Sound:
hey kerel klinkt super daaro!doe vorzichtig en have fun ouwe gek!!!!
(miss optie om hardstle ff te introduceren bij die thaipaten);)
mmmmzzzzzzlllllll -
17 Juli 2008 - 19:37
Lei & Corry:
Hoi Edwin het gaat je goed! Leuk te horen. Zo lees je nog eens het een en ander van de familie en kennissen wat ze allemaal meemaken. Zoals van Chantal & Wim en de meisjes. Van Joice en Ghislain met hun schaal van richter. Edwin hoe is daar het drinkwater? Of kun je daar alleen maar bier drinken? Het zal hartikke fijn zijn als je Roel uberhaupt zult vinden zonder Friedl. Maar Edwin nu weet ik nog steeds niet wie die twee leuke meisjes op de foto zijn? Grtz. Lei & Corry. -
18 Juli 2008 - 19:27
Maureen:
hèhè, ik heb eindelijk je site gevonden haha! :) heeeel veel plezier gewenst! en ben benieuwd hoe je het daar gaat vinden!
xx Maureen